2012. június 28., csütörtök

Hűsítő halsaláta (6.)

Egy szelet tengeri halfilét fokhagymás-citromos olivaolajban röviden pároltam, majd kisütöttem, majd kis darabokra vágtam. Leveles salátát, felkockázott paradicsomot és jó sok petrezselymet tálba tettem, hozzákevertem a haldarabokat és a citromos olajat is, amiben sült. Meglocsoltam még balzsamecettel, kis sót szórtam rá - 15 perc alatt kész lett a királyi, hűsítő és egészséges vacsora két személyre.

3 megjegyzés:

  1. a minap `rajottem`, hogy en latens vegetarianus vagyok. alig eszem husnak latszo dolgot. a hal nem hus, mert altalaban femdobozbol , vagy melyhutobol jon szoval az mas:-) a lenyeg, ezt most bevallalnam!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez jó nagyon :) Igen, ez velem is így van, döglött állatnak látszó valamit Apajahóval főzetem meg általában, őt nem zavarja :)

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés